Плівка для пакувального апарату
Плівка для вакуумування Profi Cook призначені для тривалого й безпечного зберігання як сухих, так і свіжих продуктів. Вони надійно захищають продукти від негативного впливу повітря. Завдяки тому, що в пакеті створюється вакуум шкідливі бактерії та мікроорганізми, не можуть жити та розвиватися, тому в такому середовищі неабияк продовжується термін зберігання продуктів. Вакуумна плівка втричі довше зберігає свіжість, смак, аромат і колір продуктів. Вони можуть використовуватися для зберігання продуктів у холодильній та морозильній камері або за кімнатної температури. У них зручно зберігати свіжі фрукти й овочі, напівфабрикати, робити заготівки, а також маринувати м'ясо та рибу.
Пленку Profi Cook можна також використовувати для приготування страв за технологією Су-від. Такий спосіб приготування дасть змогу готувати корисні та дуже смачні страви. Сенс у тому, що риба, м'ясо або овочі поміщаються в завакуумований пакет і страва мнеться під впливом води температурою приблизно 70 градусів. Такий спосіб приготування зберігає в їжі всі корисні речовини, робить страву соковитою й надзвичайно ніжною.
Характеристики Плівка до апарату д/паковання Profi Cook PC-VK 1080 28x600 см
-
У комплекті 2 рулони.
-
Розмір плівки — 28 х 600 см.
-
Специфіка — 3D-структура плівки.
-
Висока міцність.
-
Допускається кип'ятіння та використання у НВЧ цієї плівки.
-
Якісна спайка.
-
Ідеальні для готування за технологією Су-від.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Clatronic |
Країна виробник | Німеччина |
Стан | Новий |
- Ціна: 565 ₴